U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij zijn Manouk en Tjerk, twee enthousiaste Zilstenaren.

Een jaar of zes geleden liepen we elkaar tegen het lijf bij 'de buren'. Mooi hoe een café mensen bij elkaar kan brengen. 

Sinds die dag delen we voortaan samen de liefde voor lekker eten en drinken. Anderen gaan ieder weekend naar een pretpark, wij gaan ieder weekend op onze eigen manier erop uit. Een gebakje bij de bakker, kopje koffie om de hoek, lekker lunchen op het terras, dineren bij verschillende restaurants, een bolletje ijs bij de ijscoman, foodtruck-festival en noem maar op.

 

Maar het allerleukste waren de momenten met elkaar en onze vrienden aan de bar in Zeelst! Onvergetelijke momenten die voor ons heel waardevol zijn.

Passie voor eten en drinken met een zwak voor gezelligheid, dat zijn wij!

 

Wij willen onze ervaring, ideeën en passie delen met jullie. Wij willen eten en drinken samen laten komen in een gemoedelijke omgeving. Een plek waar niks te gek is en waar gelachen wordt. Een ontmoetingsplek waar hopelijk nog heel veel mooie dingen samengebracht gaan worden.

 

We ontvangen jullie met enorm veel plezier!

Tot snel ...

 

Manouk Jansen & Tjerk Cloosterman

 

 

Zilster Pub

Blaarthemseweg 1 Veldhoven

Telefoon: 040-2827020 of

06-46291659

E-mail: info@zilsterpub.nl  

 

© Zilster Pub